Mijn favorieten

Onze medewerkers

PB Makelaars o.z.

Dorien Peters
Dorien Peters
RMT-Makelaar
Na mijn studie hotelmanagement in Maastricht ben ik verhuisd naar Amsterdam. Ik was direct helemaal weg van deze stad. Wie had dat nou gedacht… ik als echte Brabantse! Vooral de prachtige panden en grote diversiteit ervan, hebben ertoe geleid dat ik heb gekozen voor het veelzijdige makelaarsvak. Dat ik nu reeds 2 jaar een eigen makelaarskantoor heb in 1 van die mooie oude straten van Amsterdam, is voor mij een grote droom die uitgekomen is waar ik dagelijks nog steeds enorm van kan genieten.

Na een afgeronde NVM-opleiding en 11 jaar ervaring als makelaar kan ik zeggen dat verkoop mij goed ligt. Ik ga er helemaal voor om een verkoop succesvol te maken.

Maar aankoop is echt mijn passie. Het grondig uitpluizen van uw wensen en behoeften in een ongedwongen persoonlijk gesprek, geeft mij telkens een kick en is cruciaal voor het slagen van een opdracht.

Het meedenken en adviseren bij indelingen voor renovatieprojecten of het verkoopgeschikt maken van woningen vind ik nog steeds een mooie bijkomstigheid.

Ik ben pas tevreden als ik alles tot in de puntjes heb geregeld, zowel voor als nadat een aan- of verkoop heeft plaatsgevonden. Blije mensen zien in een nieuw huis dat écht bij hen past is mijn doel. Dit vergt tijd en af en toe veel geduld, maar met minder, wil en zál ik geen genoegen nemen.

Ik denk niet in huizen, maar in wonen! Daarom raad ik mijn klanten ook geregeld iets af. Mijn persoonlijke uitdaging? Kwalitatief goede appartementen/huizen aan- en verkopen voor de beste prijzen die perfect matchen met de persoonlijkheid en situatie van mijn opdrachtgever. Hierbij geef ik rationele adviezen en ben ik uiterst kritisch, maar altijd in het belang van mijn klant!
Boukje Timmers
Boukje Timmers
RMT-makelaar
Ik ben geboren en deels getogen in het Brabantse land. In Groningen heb ik de studie Makelaardij en Onroerend Goed gevolgd aan de Hanzehogeschool, aangevuld met vakken aan de HTS. Na mijn studie heb ik een half jaar door Zuid-Amerika gereisd en ben ik dertien jaar geleden in Amsterdam neergestreken.

Makelaar zijn schenkt mij heel veel genoegen. Mijn gezonde interesse in en nieuwsgierigheid naar mensen gecombineerd met mijn passie voor alles wat met wonen te maken heeft, maakt dat dit beroep me past als een jas. Ik heb inmiddels de nodige ervaring in zowel commercieel als particulier vastgoed. Mijn manier van werken is open, helder en enthousiast. Ik bundel graag de krachten van de klant en PB Makelaars om samen een aan- of verkoop tot een succes te maken met een ‘thuis’ als resultaat.
Bas Rutgerink
Bas Rutgerink
RMT-Makelaar
Na mijn studie notarieel recht aan de UvA heb ik enige tijd gewerkt op een notariskantoor in de regio Amsterdam. Al heel snel werd me duidelijk dat mijn hart niet bij het notariaat lag! Tijdens het werk kwam ik veel in aanraking met vele makelaars die bij mij aan tafel zaten: zo'n afwisselende, commerciële baan in Amsterdam leek me wel wat en vond ik meer bij mij passen. En bovendien heb ik al van kinds af aan iets met huizen gehad. Na twee jaar notariaat heb ik besloten mijn hart te volgen en heb ik de overstap naar de makelaardij gemaakt. Dankzij mijn werkervaring bij twee grote Amsterdamse makelaarskantoren durf ik wel te zeggen dat ik Amsterdam en omgeving op mijn duimpje ken. Nu, zo'n tien jaar later, heb ik nog geen dag spijt gehad van deze ommezwaai: elke dag is nog steeds een feestje met zoveel verschillende cliënten, huizen en woonwensen. Om dat werk in de mooiste stad ter wereld te mogen doen, ervaar ik nog steeds als een groot voorrecht!

De werkwijze van PB Makelaars is me op het lijf geschreven. Ik geef altijd een eerlijk en HELDER advies, ook al is dat niet altijd het advies dat cliënten graag willen horen. Maar wat heb je aan een makelaar die je gouden bergen belooft en die niet waar kan maken?

Als u ook behoefte heeft aan een no nonsense makelaar met een heldere kijk op de zaak, dan maak ik graag vrijblijvend een afspraak met u!
Renata Jaasma
Renata Jaasma
RMT-Makelaar
Reizen is mijn passie, en toch kom ik altijd weer graag thuis want ik ben erg verknocht aan mijn eigen huis. En dat is precies wat mij drijft als makelaar. Een huis is meer dan een stapel bakstenen met een deur. Samen met u ga ik op zoek naar uw droom(t)huis: die plek waar u elke dag plezierig thuiskomt. En wanneer u uw eigen (t)huis wilt verkopen neem ik met u uw verkoopbelangen door en bepalen we samen de verkoopstrategie.

Ik hou van de stad en van mijn vak. Dat ik in Amsterdam mag werken beschouw ik dan ook als een voorrecht. Samen met u breng ik uw verkoopwensen dan wel woonwensen zorgvuldig en helder in kaart. Als de juiste koper of het perfecte huis is gevonden komt mijn andere kant naar boven; de onderhandelaar. Voor u mogelijk een last, voor mij een lust! Ik hou van het spel van onderhandelen, zowel bij de verkoop van uw woning als bij de aankoop van uw nieuwe woning. Ik geniet van mijn werk en de mensen er omheen en ben klaar voor de samenwerking.

Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik ben benieuwd wat uw wensen zijn!
Marije van Bohemen
Marije van Bohemen
KRMT-Makelaar
Voor mijn studie Media Informatie en Communicatie ben ik 9 jaar geleden in Amsterdam gaan wonen en de stad is snel als thuis gaan voelen.

Jaren geleden is mijn interesse voor het makelaarsvak gewekt, ook na mijn studie bleef die gedachte door mijn hoofd spoken en daarom heb ik ervoor gekozen aan de slag te gaan bij een makelaarskantoor. Sinds januari 2015 ben ik werkzaam als binnendienst medewerker en heb ik veel kunnen leren van het gehele aan- en verkoopproces. Naast het fulltime werken ben ik de makelaarsopleiding begonnen. In september 2018 heb ik de Kandidaat Register Makelaar Taxateur opleiding aan de Academie voor Vastgoed afgerond. Inmiddels combineer ik de binnendienst werkzaamheden met het aan- en verkopen van woningen in Amsterdam.

Naast mijn werkzaamheden op kantoor kom ik veel buiten voor PB Makelaars en fiets ik al snel door, voor mij, nieuwe straten en buurten, de een nog leuker dan de ander. Het mooie aan Amsterdam is dat het nooit verveeld en dat ik altijd weer nieuwe plekjes ontdek.

Mijn nieuwsgierigheid naar woningen, het vele contact met de cliënten, het afwisselende werk en het plannen en organiseren van bezichtigingen en andere afspraken is de combinatie die mijn werk leuk maakt.